Nogen med ældre aluminium sidespor er udmærket klar over den maling, afsmitning problem. Gnide bare hånden langs den gamle sidespor og kalkholdig old maling vil være hele håndfladen. Forsøger at få maling til at holde sig til dette kunne være et reelt problem. Dette skyldes oxidation af maling. Sidespor producenter oprindeligt benævnt dette problem en “fordel”. De kaldte det, “selvrensende”, som malingen bogstaveligt vaskes af huset.
Ældre vinyl sidespor er også et problem. UV-lys svinder vinyl sidespor over tid og træbeklædningen bliver meget grimme.
Mange uheldige husejere og entreprenører har oplevet forfærdelse, når de malet deres hjem, kun for at finde den nye maling skrælning off et par måneder senere. Begge problemer med ældre aluminium og vinyl sidespor kan overvindes med ordentlig rengøring, forberedelse af overfladen og re maleri.
Rengøring
Du bliver nødt til at leje en kraftfuld højtryksrenser med mindst 3000 psi. Du vil ønsker en kraftig nok til at fjerne de fleste af de gamle kridtagtige maling off aluminium sidespor eller fjerne enhver snavs oprustning på den gamle vinyl sidespor højtryksrenser.
Start på den øverste bane af sidespor og arbejde din vej ned. Du bliver nødt til at holde pres wand forholdsvis tæt på sidespor overfladen til effektivt at fjerne den gamle maling. I nogle områder, kan du finde, at malingen kommer til den nøgne metal. Pas på nær vinduer, hjørner, soffits og døråbninger. Vand under tryk, kan blive tvunget bag disse områder forårsager skade. Du kan tilføje tsk eller andre rengøringsmidler til reservoir for meldug, alger eller andet snavs bygget. Hvis du bruger et rengøringsmiddel, Sørg for at helt skylle det ud med højtryksrenseren. Du bør give dit hjem for at tørre i flere dage i tørt og solrigt vejr, før du fortsætter til maleprocessen.
Hvis du malerarbejde vinyl sidespor eller vinyl coated aluminium sidespor, skal du muligvis en overflade nedtrapning glosser. Dette er et solvens type produkt til at fjerne enhver 3tilbudelektrikere.dk skinne på overfladen og hjælpe din første frakke til at klæbe bedre. Du får ingen problemer med at finde en god nedtrapning glosser på din lokale maling levering butik.
Ansøgning
Jeg kan godt lide en handelstype airless sprøjte. Det vil trække maling direkte ud af din 5 gallon maling spande, gennem slangen og ind i din sprøjtepistol. Disse er tilgængelige til leje på mange værktøj steder og endda nogle maling levering butikker, der leverer entreprenører. Hvis din maling er virkelig høj kvalitet latex, det vil være tykkere end almindelig latex maling og vil kræve en mere kraftfuld airless sprøjte.
Priming
Dette trin er lige så kritisk som den ovenfor skridt. Faktisk, rengøring og overflade forberedelse faser vil gøre eller bryde resultaterne af projektet.
Jeg kan godt lide en latex maling tilsætningsstof kaldet emulsa-bond for første. Emulsa-bond er en bonding agent du vil føje til den første frakke af maling eller primer, til at hjælpe det at obligation til den gamle sidespor.
Jeg køber den bedste kvalitet udvendige latex maling, snarere end olie eller andre opløsningsmidler baseret maling. Latex maling ser ud til at holde med udvidelse og sammentrækning af træbeklædningen meget godt. Høj kvalitet latex maling jeg købe behov ingen primer. Jeg tilføje bonding agent direkte i den første farve pels. Check med din maling leverandør at bruge en primer eller ej. Tommelfingerreglen er, når du er i tvivl, skal du bruge en primer. Hvis du bruge en primer, tilføje bonding agent ind i det før du anvender. Der er også limning agenter til rådighed for olie eller andre opløsningsmidler baseret maling. Én type kaldes penetrol. Disse er normalt tilgængelige på et maleri entreprenør levering butik.
Mange entreprenører vil stedet primære områder, især hvor nøgne metal er udsat. Jeg kan ikke lide spot priming fordi det kan føre til en ujævn søger top coat. Når jeg sætte en primer frakke, prime jeg hele hjem. Dette giver en ensartet overfladefinish senere med en elektriker Odense.
Færdig jakke
Din top coat bliver farve kun. Du bør tjekke med producenten af din maling til at se hvis du har brug for en eller to top coats efter den grundmaling. Som jeg nævnte ovenfor, købe den højeste kvalitet udvendige maling.
Afslutningsvis
Ordentlig rengøring og forberedelse af overfladen er de to vigtigste ingredienser til en vellykket maleri job. En bonding agent i den første pels er også meget kritisk at undgå maling skrælning off senere. Ved hjælp af disse teknikker har jeg igen malet hjem, der har varet meget længere end den oprindelige fabrik anvendes finish.
ARTIKEL GENOPTRYK TILLADELSE
Du kan genoptrykke den ovennævnte artikel i din elektroniske eller trykte nyhedsbrev; dog venligst omfatter min byline og bio og holde artiklen intakt. Jeg beholder alle ophavsrettigheder.