Investering i aktiemarkedet køber ikke en bestand på 25 dollars en del, håber det vil gå til 35, så du kan sælge det, så håber det vil falde tilbage til 25, så du kan købe det tilbage, således at du kan sælge det igen på 35 , og så videre.
I min udtalelse, der gambling. Og jeg kan forestille mig, mener nogle, at enhver investering i aktiemarkedet gambling.
Så, for argumentationens skyld, lad os antage at hver investering i aktiemarkedet er en gamble (uanset om du handel ind og ud af lager stilling eller en langsigtet investor). Hvis hver investering i aktiemarkedet er en gamble, så hvordan investor/gambler stak odds i deres favør?
Hvad er de rigtige investeringsvalg den rigtige derfor vil stable odds til fordel for den enkelte investor, at modtage en retur værd at gamble? Hvad er den rigtige grund, og hvad er de rigtige valg at gøre når investering/gambling i aktiemarkedet når man ser for et afkast, der er bedre end en passbook opsparingskonto, en CD, bånd eller gensidig fond?
Den rigtige grund til at investere/gamble i aktiemarkedet, tro det eller ej, er ikke at tjene penge! Det er rigtigt! Den rigtige grund til at investere/gamble på aktiemarkedet er at give en indtægt! Faktisk, jeg vil gå endnu et skridt videre! Den rigtige grund til at investere/gamble på aktiemarkedet er at modtage en EVER-øge kontant indkomst hvert kvartal fra hver bestand, som du ejer!
Når du har oprettet dit sind mod denne rigtige grund for investering/gambling, vil så de rigtige valg blive meget klart.
Hvis hver bestand ejet (hvert kvartal) kommer til at levere en stigende kontant indkomst, så to rigtige valg, lige fra get-go, er nødvendige. Man, at alle selskabets lager købt skal betale et kontant udbytte, og to, der hver kontant udbytte betalt af virksomheden ville have til at blive rullet tilbage til mere deler hvert kvartal, indtil pensionsalderen. Disse to rigtige valg betyder, at hvert kvartal, der vil være flere aktier i hvert selskab ejet, som til gengæld vil skabe et stadigt stigende kontant udbytte (så længe virksomhederne ejet, opretholde deres udbytte).
For at stable odds yderligere til fordel for investor/gambler, er en anden rigtige valg nødvendige. Kun virksomhederne med en langsigtet historie om at øge deres cash udbytte hvert år vil blive valgt. Denne rigtige valg vil give en årlig stigning i kontant udbytte for otium, når udbytte bliver sendt hjem til hjælp ender-møde, og er ikke længere tilføje aktier til porteføljen. Den stigende årlige udbytte stigning vil derfor hjælpe off-set risikoen for inflation.
Nu er der en anden rigtige valg at gøre. For at modtage den bedste afkast af din investering/gambling dollars, vil alle virksomheder valgt købes provision-fri. Alle udbytter fra hvert enkelt firma, hvert kvartal at blive rullet ind i flere aktier, vil være Kommissionen-fri. Derfor, hver eneste cent tjent i stigende kontant udbytte hvert kvartal og ekstra penge sat ind i din investering/gambling plan vil arbejde hen imod altid stigende din kontant udbytte.
Ved at investere for den rigtige grund og ved hjælp af de rigtige valg, bliver du automatisk en langsigtet, dollar-cost gennemsnit, købe investor/gambler af selskabets aktier, uden Kommissionen afgifter, hvis virksomheder øge deres udbytte hvert år, med den investors / gambler’s idé eller til formål at give en 85% skattefri indkomst, gennem stigende kontant udbytte for resten af dit liv, uanset hvad prisen på lager på ethvert givet tidspunkt på markedet kan være.
For flere uddrag fra bogen “Den Stockopoly Plan-investerer for pensionering” besøg:
Du har tilladelse til denne artikel, enten elektronisk eller på tryk som forfatter bylines er inkluderet, med en levende link, og artiklen er ikke ændret på nogen måde (stavefejl udelukket). Anfør en høflighed e-mail at charles@thestockopolyplan.com fortæller hvor artiklen blev offentliggjort. (Ordoptælling 676)