Mens de fleste mennesker er vant til at shopping for boliger mellem Memorial Day og Labor day, kan det faktisk være den værste tid på året at købe et hus. Den bedste tid på året at gå house jagt kan være døde af vinteren, snarere end om sommeren.
De fleste huse er købt og solgt i sommeren med en god grund. Det er når børn er ude af skolen. Forældre forståeligt nok ønsker at undgå at forstyrre deres børn ‘ liv hvis de kan muligvis hjælpe det og flytte, når skolen er ude af session er en stor hjælp til at undgå nogle traumer.
Indrømmet, har man ikke altid mulighed for at shoppe for huse på ens fritid; mange mennesker flytter på grund af jobskift eller jobskift, og med dem, du stort set nødt til at bevæge sig, når de selv opstår. Men hvis du har kontrol over, når du starter house jagt, du kan gøre det bedre for at vente indtil sneen kommer. Hvorfor er det?
Sommeren skaber et sælgers marked. Købere arbejder på stramme tidsplaner; de ønsker at få afgjort ind i deres nye huse, før skolen starter igen. Det er tilfældet, har sælgere en fordel, fordi de fleste af de mennesker, der er shopping i sommerperioden vil blive afviklet hurtigt. Modsat er tilfældet om vinteren, når der er færre boliger til salg og langt færre købere. De fleste mennesker, der har huse til salg i vintermånederne gør det ud af nødvendighed. På denne tid af året har køberen en kant, som sælgere er mere tilbøjelige til at være på udkig for at sælge deres hjem hurtigt fra en meget mindre pulje af potentielle købere.
Som sådan, kan købere, der handler om vinteren finde sælgere til at være mere fleksible. De kan være villig til at prutte lidt mere på prisen, de kan være mere villige til at give indrømmelser til maling eller tæpper, og de kan være mere fleksibel på en ultimodato. Alle disse ting arbejde til fordel for den kyndige hjem shopper.
Hvis det passer dig for at gøre det, er om vinteren et godt tidspunkt at købe et hus.