Jeg er sikker på du har set det ske hvert år: virksomheden bremser nede under forudsigelige tider, som sommer ferie måneder eller årets udgang ferie. For selvstændige der stoler på jævn cash flow, kan dette være en foruroligende tid. Skal du bare tage en ferie, indtil tingene naturligvis samle op igen? Eller skal du forsøge at finde den nål i høstakken virksomhed, der kan være derude i løbet af langsom gange?

I år sværger at være anderledes! I stedet for vantrives i nej-business-aldrig-land, får off din butt og gøre noget for at skabe grundlaget for din virksomhed, så naturlige konjunkturcykler ikke påvirke dig for dybt:

Rens dit kontor. Gå gennem alle bunker af papirer og magasiner, der har siddet og slippe af med dem en gang for alle. Husk kontoret organisere mantra: gør det, droppe det eller uddelegere det. Fil alle dine papirer, støv og støvsuge dit kontor. Omorganisere dit skrivebord og dine office, således at du kan finde alt hvad du behøver i 60 sekunder eller mindre.

Tage en mini-ferie fra arbejde. Gå væk fra dit kontor og nyde en dag eller to for fornyelse og afslapning. Gå til en day spa. Tage en weekend retreat. Gå en tur i den lokale park. Indånde.

Gør dig klar til skat sæson. Hvis din virksomhed bremser nede i løbet af December, ingen bekymringer! Brug denne tid til at forberede din skat filer, så du kan suser gennem skat sæson (det kommer hurtigere, end du forventer!). Tally virksomhedsrelaterede kilometertal for år. Anslå din sidste betaling for indeværende år (mange selvstændige gøre kvartalsvis anslåede skattebetalinger; den endelige betaling sker normalt på 15 januar). Send din endelige fakturaerne for indeværende år.

Hvis den langsom tid falder omkring helligdage, bruge dem til din fordel. Komme ind i ferie ånd med dine kunder af mailing ferie kort og gaver til dem. Sørg specielt diskonteret ferietilbud til klienter/kunder. Tilbyde dem gavekort, at de kan give til deres familie og venner til dine tjenester og produkter.

Gøre dit regnskab. Angiv alle indtægter og udgifter ind i dit recordkeeping system. Balance dit checkhæfte.

Blive målrettet. Tage dette down-tid til at kigge på dine nuværende mål, se hvordan du gør så langt og skrive nogle nye mål for de næste 12 måneder. Oprette en opdateret marketingplan og budget. Sørg for at dit budget omfatter en kontant reserve for at dække dig under langsom business gange. Selv om denne virksomhed langsom tid falder midt på året, kan du stadig bruge tid planlægning for de næste 12-24 måneder.

Gå tilbage til skolen. Liste over de emner, du gerne vil studere, klasserne du ønsker at tage, eller bøgerne du ønsker at læse, at holde dig up-to-date med din industri og business-færdigheder. Brug din rolige business times at læse, studere og tilføje til din intelligens pool.

Få nogle personlige gøremål gjort. Langsom business times er ideelle til at planlægge din årlige tand- og øjenundersøgelser. Det er også et godt tidspunkt til at rense ud af loftet, garagen eller kælderen. Husk, en stærk personlig foundation hjælper til at fremdrive din virksomhed fremad.

Gå på indkøb. Nej, ikke til personlige ejendele (selvom det er altid sjovt!), men for business artikler. Har du været at sætte ud at købe en ny PC? Nu er det tid til at forske, hvad er derude og bestemme din næste computer køb. Er din kontorstol ubehageligt? Bruge lidt tid på office Møbelforretninger “butt-test” for en kvalitet kontorstol, der vil støtte dig ordentligt. Bestanden op dine kontorartikler. Købe nogle musik-cd’er til at spille i dit kontor for at inspirere dig.

Tilbringe tid sammen med familie og venner. Når virksomheden er optaget, er det let at udskille dig væk til at få alle, der arbejde. Nu, business er langsom, komme ud af din kokon og besøg hos familie og venner. De har fået at vide, hvor du har forsvandt til!

Som du kan se, kan langsom business times anvendes produktivt at forberede dig til den næste byge af business kommer din vej. Forny din virksomhed, dit kontor, dig selv, og skabe et fast fundament for de travle arbejdsdage forude! Altid spørge dig selv, “hvordan kan jeg bruge disse dage klogt?”